News

Apel mobilitate Austria

APEL DE PARTICIPARE LA PROIECT DE MOBILITĂȚI

ÎN AUSTRIA LA HTL DORNBIRN, LICEU DE INFORMATICĂ

 Stimate elev!!!

Dacă ești elev la Colegiul Național Simion Bărnuțiu, în clasa a IX-a sau a X-a specializarea matematică-informatică (secția română sau maghiară),

Dacă ești o persoană de încredere și duci la bun sfârșit o sarcină asumată anterior,

Dacă ai disponibilitate pentru proiecte extracurriculare organizate în cadrul acțiunilor Comisiei Europene;

În urma discuțiilor avute cu elevii claselor a IX-a si a X-a, când am vorbit despre oportunitatea de a participa la proiecte de mobilitate (mobilitate de grup pentru elevi) deschidem al doilea apel la depunerea candidaturilor pentru o mobilitate de grup în orașul Dornbirn, Austria, care va avea loc în perioada 15-21 aprilie 2024 la liceul de informatică HTL Dornbirn.

Pentru a participa, fiecare elev trebuie să depună înainte de termenul limită, un dosar de candidatură. Criteriile de eligibilitate și conținutul dosarului de candidatură au fost transmise pe email, pe căile agreate împreună. Orice elev care face parte din grupul țintă poate cere detalii suplimentare de la dirigintii claselor din grupul țintă, care au fost informați, sau de la cadrul didactic coordonator al proiectului (Mircea Brăban).

Orice elev, din clasa a IX-a sau a X-a, specializarea matematică-informatică, poate participa la selecție, cu condiția să nu fi participat la o altă mobilitate Erasmus+ a unității.

Data limită de depunere a candidaturilor pentru a face parte din grupul de elevi care pleacă în mobilitate este luni, 29 01 2024, ora 15:00. Dosarele de candidatură se înregistrează și se lasă la secretariatul unității, biroul informaticianului unității.

Șimleu Silvaniei
19 01 2024

Șerban Bianca Adriela
Director
Brăban Mircea
Responsabil proiect

 

Leave a comment