News

Apel mobilități Erasmus+ in februarie 2024

Colegiul Național „Simion Bărnuțiu”
Șimleu Silvaniei, Sălaj
Proiectul ERASMUS+ 2021-1-R001-KA121-SCH-000066568

APEL DE PARTICIPARE LA PROIECT DE MOBILITĂȚI ÎN GRECIA

 Stimate elev!!!
Dacă ești elev la Colegiul Național Simion Bărnuțiu, în clasa a IX-a,
Dacă ești o persoană de încredere și duci la bun sfârșit o sarcină asumată,
Dacă ai disponibilitate pentru proiecte extracurriculare organizate în cadrul acțiunilor școlii finanțate de Comisia Europeană;

În urma discuțiilor avute cu elevii claselor a IX-a de  JOI 21 09 2023, LA CLĂDIREA 2 a liceului, când am vorbit despre oportunitatea de a participa la proiecte de mobilitate (mobilitate de grup pentru elevi) deschidem al doilea apel la depunerea candidaturilor pentru o mobilitate de grup în orașul Arcos de Valdevez din Portugalia, care va avea loc în perioada 18-24 februarie 2024.

Criteriile de eligibilitate și conținutul dosarului de candidatură au fost transmise pe email, pe căile agreate împreună la acea întâlnire.

Orice elev, din clasa a IX-a poate participa la selecție, cu condiția să nu fi participat la o altă mobilitate Erasmus+ a unității.

Data limită de depunere a candidaturilor pentru a face parte din grupul de elevi care pleacă în mobilitate este luni, 06 11 2023, ora 15:00. Dosarele de candidatură se înregistrează și se lasă la secretariatul unității, biroul informaticianului unității.

Șimleu Silvaniei
27 10 2023

Șerban Bianca Adriela
Director
Brăban Mircea
Responsabil proiect 

Leave a comment